Inici2019-02-26T13:49:40+00:00
El factor humà és fonamental

Especialistes en Desenvolupament de Persones a les Organitzacions.
El nostre objectiu és acompañar a Persones i Organitzacions a que assoleixin els seus objectius de la forma més efectiva i sostenible.

Bloc focus inside

Veure tots els articles

Els nostres clients opinen

El projecte amb focus inside ha estat una peça clau com a motor de canvi de la entitat, facilitant espais de reflexió molt vivencials, ajudant-nos al creixement professional i personal.

Montse Cañizares, Directora General. Cointegra.

Treballar amb focus inside ha estat una gran experiència: professionals, entusiastes, flexibles i amb el millor enfocament per a cada situació.

Conchi Fernández, Responsable de selecció i desenvolupament de tripulacions. Vueling.

La col·laboració amb focus inside va ser exquisida, sabent captar de seguida les nostres necessitats i fent propostes molt adaptades a la nostra realitat. Van destacar per la seva gran professionalitat juntament amb una gran qualitat humana i proximitat.

Mireia Muratet, Responsable RRHH àrea presencia territorial. Intermon Oxfam.

“Per sobre de les expectatives”, és la frase que més vegades he sentit quan pregunto al meu client intern la seva valoració, després de la implementació de solucions de Team Building. Treballar amb Jesús Martínez és garantia de buscar la millor solució, adaptació als processos, i mimetisme amb l’empresa com si fos un més.

Idoia Domínguez, Responsable d’acompliment i desenvolupament. Asepeyo.

M’agradaria ressaltar la gran professionalitat i serietat de tot l’equip, la seva destresa per la detecció de necessitats, la seva empatia, la seva capacitat relacional i la seva gran generositat.

Sandra Ribé, Responsable de formació i prevenció. Norte Hispana.

Focus inside es garantía de professionalitat, aproximitat, empatia i èxit. Tots els projectes que hem treballat conjuntament han sigut un èxit total.

Aleyda Maylinch, Head of HR, People & Organizational development a Vanderlande.

Els consultors de focus inside aconsegueixen empatitzar molt ràpidament amb la necessitat que els hi volem transmetre desde RRHH. De seguida es fan una imatge per ajustar la seva proposta de col.laboració, tenin en compte una visió sistemàtica. Treballen de forma molt àgil i dinàmica, aconseguint molta aceptació del nostre client intern.

Ismael Lara, Head of People Development and HR Strategy a SEAT.

De focus inside destacaria la facilitat, la capacitat per entendre molt ràpidament, i la flexibiiltat de adapatar-se a les necessitats i als canvis de la Organització. També la qualitat de les persones que treballen a focus inside, professional i humana. En aquest sentit, agraïm molt la donació que realitzen als projectes socials en el marc del seu Compromís Social.

Silvia Ciurana, Recruiting and Development Director a CaixaBank.

Focus inside es un exemple de soci estratègic en qui podem confiar. Sentim que els nostres objectius es converteixen en els seus objectius, el que fa que els resultats que s’aconsegueixen en els seus programes de formació i desenvolupament aconsegueixin uns resultats amb més èxit del que ens havíem plantejat incialment.

Xavier Llenas, HR Learning manager a Banc Sabadell.

Subscriu-te a la nostra Newsletter